Svet.SlajderЕвропа

Шпанската Влада побара од жителите на Мадрид да го ограничат движењето

Шпанскиот министер за здравство денеска ги повика сите граѓани на Мадрид да ги ограничат своите движења и контакти и да ги сведат само на „неопходните“ со цел да се запре ширењето на епидемијата Ковид-19, ден по влегувањето во сила на строгите ограничувања во дел од регионот на Мадрид.

Back to top button
Close
Close