Европа

Шпан ги повика Германците да останат во државата за време на есенските и зимски празници

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан денеска ги повика германските граѓани да останат во државата за време на есенските и зимските празници, поради зголемениот број нови инфекции низ цела Европа.

Back to top button
Close
Close