0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderShoqëriVideo deklaratë

Shoqëritë demokratike nën kërcënim nga keqpërdorimi i të dhënave dhe lajmeve të rreme

Shoqëritë demokratike sot janë nën kërcënim nga abuzimi i të dhënave dhe lajmet e rreme. Prandaj, nga këtu sfida më e madhe për shoqëritë është se si të merren me keqpërdorimet, pa rrezikuar lirinë e të shprehjes. Prandaj, arsimimi mediatik duhet të jetë pjesë e procesit mësimor, por edhe aktivitet i tërë shoqërisë.

Back to top button
Close
Close