BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Shoqatat farmaceutike kundër shfuqizimit të patentave për vaksinat

Unioni ndërkombëtar i prodhuesve dhe asociacioneve farmaceutike (IFPMA) ka reaguar në mbështetjen e presidentit të SHBA-së Xho ajiden për t'i dhënë fund mbrojtjes së pronës intelektuale për vaksinat Kovid-19, duke e quajtur atë një "përgjigje të gabuar" për një përgjigje komplekse. problem.

Back to top button
Close
Close