BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Shoqatat e gazetarëve, korrespondentëve të huaj dhe fotoreporterëve në Greqi reagojnë për planin qeveritar për protesta lidhur me trajtimin e përfaqësuesve të mediave

Policia do të caktojë hapësirë konkrete për gazetarët dhe një përfaqësues të caktuar paraprakisht të policisë i cili do të funksionojë si lidhje dhe kanal për komunikim me ta gjatë tërë protestës, me qëllim të bashkëpunimit dhe mirëkuptimit të ndërsjelltë, shkruan, mes tjerash në pjesën që ka të bëjë me përfaqësuesit e mediumeve në planin qeveritar për protesta, prezantuar nga ministri për Mbrojtje Civile të Greqisë, Mihalis Hrisohoidis, ndërkaq i cili shkaktoi reagime nga Shoqatat e gazetarëve, korrespondentëve të huaj dhe fotoreporterëve, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close