Sektori civilShoqëri

Shoqata “Tradita” dhe Komuna e Tetovës në qendrat arsimore do të ekspozojnë materiale sensibilizuese për Kovid -19

Në prag të fillimit të vitit të ri edukativ –arsimor 2020/2021, në shkollat fillore dhe të mesme në Tetovë, do të ekspozohen materiale sensibilizuese për pandeminë Kovid -19. Shpërndarja e këtyre materialeve realizohet nga Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, në bashkëpunim me Sektorin për veprimtari publike në Komunën e Tetovës.

Back to top button
Close
Close