Sektori civilTekste origjinale

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, të gjithë besimtarëve të fesë islame ua uron festën e Fitër Bajramit

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, të gjithë besimtarëve të fesë islame - bashkëpunëtorëve, veprimtarëve të kulturës dhe të artit, ua uron festën e Fitër Bajramit!

Tetovë, 23 maj 2020

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, të gjithë besimtarëve të fesë islame – bashkëpunëtorëve, veprimtarëve të kulturës dhe të artit, ua uron festën e Fitër Bajramit!

Në këtë ditë të shënuar, le të shprehim dashurinë dhe respektin ndaj familjes, miqve dhe fqinjëve tanë, sikundër besojmë në respektimin e vlerave universale, ndihmën, tolerancën dhe mirëkuptimin ndaj njëri – tjetrit.

Nderimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët myslimanë.

Zoti ua pranoftë agjërimin dhe lutjet që keni kryer gjatë muajit të bekuar të Ramazanit!

Urime festën e Fitër Bajramit

Me respekt, Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”- Tetovë

______________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close