Европа

Шок-гранати за демонстрантите кои ги оспоруваат резултатите од изборите во Киргистан

Полицијата во Бишкек употреби шок-гранати вечерва за да растера стотици демонстранти кои ги оспоруваат резултатите од вчерашните парламентарни избори во Киргистан.  

Back to top button
Close
Close