0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

SHMMP do ta prezantojë raportin vjetor për aksidente gjatë punës

- Me rastin e Ditës Botërore të sigurisë dhe shëndetit në punë, Shoqata e Maqedonisë për mbrojtje gjatë punës do ta promovojë Raportin vjetor të rregullt për aksidentet në vendet e punës në vitin 2020.

Back to top button
Close
Close