0_Maqedoni.PortalShkup

Shkupjanët prej nesër do të mund të ushtrojnë në gjashtë lokacione në vende të hapura me ndihmën e trajnerëve

– Në gjashtë lokacione në Shkup prej nesër dhe gjatë tre muajve të ardhshëm, në orët e pasdites nga e hëna deri të premten, qytetarët do të mund të ushtrojnë në vend të hapur me ndihmën e profesorëve dhe studentëve të Fakultetit të Kulturës Fizike, Arsimit, Sportit dhe Shëndetit. Të gjitha rekuizitat e nevojshme për ushtrim do t’i sigurojë Fakulteti.

Back to top button
Close
Close