0_Sport,PortalFutboll

Shkupi i fitoi kundërshtarët në grupin e LK

Kampioni fustali i Maqedonisë gjendet në grupin B nga faza e parë në Ligën e kampionëve së bashku me ekipet Lokomotiv nga Letonia, Kardif nga Uellsi dhe Enkamp nga Andora.

Back to top button
Close
Close