BotëBotë.Portal

Shkencëtarët kinezë paralajmërojnë në pasoja afatgjata nga Kovid-19 ndaj pjellorisë tek meshkujt

Hulumtuesit nga Universiteti për shkencë dhe teknologji Huazhong në Vuhan bëjnë thirrje për hulumtim urgjent për efektet afatgjata nga infektimi me Kovid-19 ndaj pjellorisë tek meshkujt, për shkak të shumë dëshmive për lëvizje të zvogëluar të spermatozoideve, numër më të vogël të spermatozoideve dhe dëmtim të testikujve dhe thonë se virusi i kërcënon që ta shkatërrojë njerëzimin edhe pasi do të përfundojë pandemia.

Back to top button
Close
Close