Lajme nga komunatShkup

Shilegov: Në mungesë të ofertës për qytetarët, VMRO-DPMNE-ja po tenton të krijojë skandale

– Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov i vlerësoi si aktivitete parazgjedhore për njollosjen e tij akuzat e VMRO-DPMNE-së opozitare se nuk ka publikuar tenderë dhe marrëveshje për furnizimet në Qytet. Ai tha se në qytet të gjitha procedurat ishin zbatuar sipas ligjeve.

Back to top button
Close
Close