0_Web_AktualeKultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Shfaqja për Sallën universale e hapë edicionin e 45 të Teatrit të ri të hapur, 12 teatro në programin e festivalit

Me premierë të shfaqjes "Universalja në flakë - tragjedi në gjashtë dekada" - bashkëproduksion iTRH-së dhe Fakultetit për punë që nuk mësohen, sonte prej orës 19 do të fillojë edicioni i 45-të i Teatrit të ri të hapur, i cili për shkak të pandemisë, këtë vit do të jetë edicion hibrid - onllajn-shfaqje dhe interpretime të drejtpërdrejta në skenën e Qendrës rinore kulturore dhe Sallën universale.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close