Korrespondentë MKDShoqëri

SHF “Ismail Qemali” u përfshi në iniciativën “Shkolla: Partnerë të së ardhmes”(PASCH)

- Shkolla Fillore e Gostivarit "Ismail Qemali" prej sot u bë një nga gjashtë shkollat partnere të Institutit Gete në Maqedoni dhe u bë pjesë e rrjetit botëror të iniciativës "Shkolla: Partnerë të së ardhmes" (PASCH).

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close