0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Shërbimet administrative në MPB me orar të ri të punës

Ministria e Punëve të Brendshme vendos orar të ri të punës në selinë e Repartit për  punë administrative në Shkup dhe në disa zyra  tjera në nivel të qytetit,  me qëllim të qasjes efikase dhe në kohë të qytetarëve deri te e drejta  të dorëzojnë kërkesë për dhënie të dokumenteve  personale.

Shkup, 28 maj 2020 (MIA) – Ministria e Punëve të Brendshme vendos orar të ri të punës në selinë e Repartit për  punë administrative në Shkup dhe në disa zyra  tjera në nivel të qytetit,  me qëllim të qasjes efikase dhe në kohë të qytetarëve deri te e drejta  të dorëzojnë kërkesë për dhënie të dokumenteve  personale.

Siç kumtoi MPB, duke filluar prej sot,  çdo ditë pune nga e hëna deri të premten,  orari i punës në selinë e Repartit për punë administrative Shkup në RTVM si dhe zyrat tjera  në “Beko” dhe “Gjorçe Petrov” do të jenë me fillim nga ora 07:30-20:00, ndërsa në zyrat tjera për punë administrative në “Butel” dhe “Draçevë” orari i punës prej të hënën deri të premten do të jetë nga ora 10:00-18:00.

“Ministria e Punëve të Brendshme i njofton qytetarët të cilët jetojnë në territorin e qytetit të Shkupit se sipas gjendjes së konstatuar të aplikimit të rritur për dokumente personale, duke e marrë parasysh faktin se vijon  edhe periudha e pushimeve vjetore, vendos orar të ri të punës  në selinë e Repartit për punë administrative  në Shkup me qëllim që t’u mundësojë qytetarëve qasje efikase dhe në kohë  deri te e drejta të dorëzojnë kërkesë për dhënie të dokumenteve personale”, citohet në kumtesën e MPB-së. sa/

Таг
Back to top button
Close
Close