0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderMIA InvestigonShoqëriTemë

Shënohet trend i zvogëlimit të ndotjes së ajrit në Shkup, sipas institucioneve kjo është rezultat i masave të marra deri më tani

Problemi me ndotjen e ajrit në vend ka vazhduar për një kohë të gjatë dhe Shkupi si kryeqytet disa herë ka qenë në listën e 10 qyteteve më të ndotura në botë. Edhe pse prej vitesh si shoqatat ashtu edhe institucionet kompetente po kërkojnë një zgjidhje për të kapërcyer këtë problem, si dhe gjetjen e rrënjës së këtij fenomeni, përsëri me kalimin e viteve përballemi me ditë të shumta në të cilat ndihet ndotja e ajrit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close