0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Shënohen 26 vjet nga ligjëratat e para të Universitetit të Tetovës

Udhëheqësia e Universitetit të Tetovës sot me disa aktivitete shënoi 26 vjet nga ligjëratat e para, të cilat u mbajtën në vitin 1994. Të udhëhequr nga rektori Vullent Ahmeti, kuadri mësimor dhe administratorët e institucionit vizituan Muzeun Universitar në fshatin Porroj, si dhe varret e rektorit të parë Fadil Sulejmani dhe Abdilsalam Emini, dhe një homazh iu bë Memorialit të Fadil Sulejmani në qarkun e Universitetit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close