0_Sport,PortalBasketbollSport.Slajder

Shekil i emëroi tre basketbollistët më të mirë të kohës së sotme

Basketbollisti i njohur i NBA-së dhe anëtar i "Shtëpisë së të famshmëve" Shekill O'Nill tregoi se kush janë tre basketbollistët më të mirë në NBA ligën.

Back to top button
Close
Close