0_Maqedoni.PortalPartitë politikeTekste origjinale

Shekeriska për TV “Tera”: Si është e mundur që Milloshoski të jetë i paqasshëm për gjykatën

Shkup, 3 korrik 2020

Shkup, 3 korrik 2020 

Gjatë paraqitjes si e ftuar në TV Terra në Manastir, nënkryetarja e LSDM-së Radmilla Shekerinska komentoi ligjin e ri për Prokurorinë Publike, si dhe pengesat në vazhdim, me të cilat përballet gjyqësori në vitet e fundit.

Ajo tha: Unë nuk mund ta kuptoj se si kandidati për deputet në njësinë tonë zgjedhore Antonio Milloshoski mund të mos jetë i disponueshëm për autoritetet gjyqësore që të marr ftesë për gjykatë. Ju e dini se çfarë do të ndodhte. Ai tani është në izolim, apo jo? Kështu që ata tani mund ta gjejnë më lehtë.

Por, kini kujdes nga partia që sot flet se ata do të rivendosin shtetin e së drejtës, njerëzit e saj nuk shkojnë në gjyq, ata nuk paraqiten, ata ikin. Nëse dikush prej nesh do ta bënte këtë çdo ditë, ata do të flisnin vetëm për këtë.

Ata kanë fytyrë kaq të ndyrë sa të lejojnë të mos paraqiten në gjykatë, shtoi Shekerinska.

E të paraqiten në zgjedhje, të vijnë në KSHZ për të nënshkruar të marrin pagë si deputetë, këtë munden. Unë si qytetar, nuk mund ta kuptoj këtë.

Qendra për komunikime me opinionin e LSDM-së

__________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.

Back to top button
Close
Close