0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëPolitikë

Shekerinska në solemnitetin me rastin e promovimit të kadetëve nga Akademia ushtarake (drejtpërdrejtë)

Ministrja e Mbrojtjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Radmilla Shekerinska do të ketë fjalim gjatë solemnitetit me rastin e promovimit të nëntogerëve dhe betimit të kadetëve nga Akademia ushtarake.

Shkup, 21 tetor 2020 (MIA) – Ministrja e Mbrojtjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Radmilla Shekerinska do të ketë fjalim gjatë solemnitetit me rastin e promovimit të nëntogerëve dhe betimit të kadetëve nga Akademia ushtarake.

Posted by MИА.mk on Среда, 21 октомври 2020

Back to top button
Close
Close