0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Shekerinska: Në Buxhetin e vitit 2021 mjete për përtëritje të Armatës dhe përmirësim të standardit të ushtarëve

Buxheti për mbrojtje për vitin 2021 është 11 miliardë e 97 milionë denarë apo 1,57 për qind nga BPV. Me buxhetin e propozuar, sipas ministres së Mbrojtjes Radmilla Shekerinska, sigurohet rritje e vazhdueshme e Buxhetit të Ministrisë së Mbrojtjes për 0,2 pikë përqindjeje,  integrim të plotë ushtarak në strukturat e NATO-s, ripërtëritje të personelit në Armatë dhe përmirësim të standardit të pjesëtarëve të Armatës, financim të procesit të filluar të  pajisjes dhe modernizimit të Armatës, vazhdim me rindërtim dhe rikonstruktim të objekteve, si dhe rregullim dhe modernizim të PA Krivollak.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close