Политички партии

Шекеринска на 25.Конгрес: Ова се промени што водат напред, неколку чекори пред сите останати политички партии во државата

Овој Конгрес е важен, овие измени на статутот на СДСМ се важни затоа што ја зголемуваат демократизацијата, ја зајакнуваат позицијата на младите и жените внатре во партијата и ја унапредуваат положбата на сите членови на СДСМ, истакна заменик претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска на 25-тиот Конгрес на партијата.

Back to top button
Close
Close