0_Maqedoni.PortalPolitikë

Shekerinska: Mundemi me Bullgarinë të shkruajmë edhe faqe më të mirë të historisë

Ose do të jemi peng të historisë, ose do të kuptojmë se për dhjetë vjet kjo do të jetë histori. Mund të shkruajmë një faqe më të mirë në histori që do të na çojë në një të nesërme më të mirë, ose mund të shkruajmë një faqe tjetër, një tjetër veto, një armiqësi tjetër dhe kështu të jemi akoma peng të historisë", tha ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska në intervistën e sotme në Studio sot 10 për Televizionin 24.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close