0_Maqedoni.PortalSektori civilVideo deklaratë

Shekerinska dhe Carovska për vizitë në shelter-qendrën: Nuk do të tolerohet dhuna ndaj grave dhe fëmijëve

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes  Radmilla Shekerinska dhe ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska sot vizituan një prej shellter-qendrave në të cilat janë strehuar viktima të dhunës familjare, me qëllim që t'u jepet mbështetje dhe mbrojtje pa rezervë grave që kanë përjetuar dhunë nga partnerët e tyre, por edhe bindjen se shteti i ndërmerr të gjitha hapat e nevojshëm për luftë kundër dhunës ndaj grave.

Back to top button
Close
Close