0_Македонија.ПорталПолитика

Шекеринска: Ја отвораме вратата на пазарот во НАТО

Агенцијата за информации и комуникации при НАТО денеска пред неколку наши компании и експерти по информатички технологии ги презентираше можностите за учество на тендери за стручна поддршка на деловните процеси на Алијансата, во делот на комуникациски и информатички системи, сајбер одбрана, платформи, или вкупно околу 150 сервиси, информира на својот фејсбук-профил министерката за одбрана Радмила Шекеринска.

Back to top button
Close
Close