BotëSvet.Slajder

SHBA: Njëmbëdhjetë shtete bëjnë thirrje në standarde më të ashpra për emisionet e gaseve të qelqta

Një grup prej 11 shteteve dhe rajoni i Kolumbisë i bënë thirrje Agjencisë për mbrojtjen e mjedisit jetësor të SHBA-së (EPA) që t'i ashpërsojë standardet e para për rregullimin e emisioneve të gaseve të qelqta.

Back to top button
Close
Close