BotëSvet.Slajder

SHBA: Lufta me Kinën për Tajvanin nuk do të jetë gjeografikisht e kufizuar

– Koordinatori i Këshillit Indian dhe Paqësor për Siguri Kombëtare në Shtëpinë e Bardhë, Kurt Kembel në një videokonferencë theksoi se SHBA-ja dhe Kina e kuptojnë se ruajtja e një status quo në Tajvan është në interes të të dyja palëve.

Back to top button
Close
Close