Botë

SHBA-ja do të vendosë sanksione të reja kundër personave zyrtarë iranianë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të vendosin sanksione të reja për një numër të madh të personave zyrtarë iranianë, përfshirë edhe për gjykatësin i cili e dënoi me vdekje mundësin iranian Navid Afkari, deklaroi sot përfaqësuesi special i SHBA-së për Iranin dhe Venezuelën, Elio Abrams, para Komitetit të Punëve të Jashtme të Senatit.

Back to top button
Close
Close