BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Sharll Mishell në fjalimin para KB-së: Një BE më e fortë dhe më autonome për një Ballkan Perëndimor më të fortë

Kryetari i Këshillit Evropian, Sharll Mishell në një fjalim para Asamblesë së Përgjithshme të KB-së, bëri thirrje për një BE më të fortë dhe më autonome që mund t'u ndihmojë të tjerëve të bëhen më të fortë, përfshirë edhe Ballkanin Perëndimor.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close