0_Maqedoni.PortalShoqëri

Shaqiri: Jemi të gatshëm të përkushtohemi në implementimin e çdo aspekti të sajber sigurisë

Sajber siguria është pjesë përbërëse  e çdo shtylle  të agjendës digjitale, ndërsa ne si vend, jemi të gatshëm të përkushtohemi në implementimin e çdo aspekti të sajber sigurisë: juridike, teknike, organizuese, ndërtimi i kapaciteteve dhe bashkëpunimi, deklaroi sot ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, i cili mbajti fjalim në panel diskutimin në suaza të  konferencës rajonale onlajn "Sajber rrezistencë dhe ndërtim i kapaciteteve për sajber siguri të Ballkanit Perëndimor".

Back to top button
Close
Close