0_Maqedoni.PortalShoqëri

Shaqiri: Emërimi i politikanëve në poste të larta drejtuese sjell ndikime politike në procedurat e punësimit

Emërimi i politikanëve në pozita të larta drejtuese çon më tej në ndikim politik në procedurat e punësimit, me këtë procedurë krijohet pakënaqësi. Prandaj, profesionalizimi i pozicioneve menaxheriale do të parandalojë transferimin e ndikimit politik nga zyrtarët e administratës dhe punonjësit e tjerë të sektorit publik, tha ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë Jeton Shaqiri, në prezantimin e sotëm të Raportit për monitorimin mbi zbatimin e rekomandimeve të vlerësimit së cenueshmërinë ndaj korrupsionit gjatë procedurave të punësimit në sektorin publik.

Back to top button
Close
Close