0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiTemë

Shans të dytë për prolongimin e shlyerjes së kredive kërkojnë 20 deri 30 për qind të atyre që tashmë i kanë prolonguar obligimet

Njëzet deri 30 për qind e qytetarëve që e shfrytëzuan mundësinë për prolongimin e shlyerjes së kësteve të kredive në periudhën e parë, që filloi nga prilli dhe zgjatë deri në fund të këtij muaji, kanë kërkuar që ta shfrytëzojnë edhe mundësinë e dytë të dhëna nga bankat për prolongimin e shlyerjes së obligimeve për edhe gjashtë muaj.

Back to top button
Close
Close