Фотосервис

Шахпаска и Симовски го посетија прифатниот центар за бездомни семејства

Министерка за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска заедно со директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски го посетија Прифатниот центар за поддржано живеење за бездомни семејства - Визбегово

Back to top button
Close
Close