0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiPolitikë

Shahpaska: Ruajmë 80 mijë vende të punës, vazhdon procesi i rimëkëmbjes ekonomike

Qeveria meriton mirënjohje për politikat që i ka ndërmarrë dhe për mënyrën se si është marrë me sfidat e pandemisë Kovid-19, u konkludua në takimin e sotëm onlajn që ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska e mbajti me përfaqësuesit e Misionit të Fondit Monetar Ndërkombëtar.

Back to top button
Close
Close