0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталВидео изјаваПолитика

Шахпаска: Продолжува борбата за унапредување на детските права

Светот мора да биде обединет во подигнувањето на свеста  за детските права. Само преку заедничка и координирана акција ќе создадеме услови за безгрижно детство, за развој и квалитетно образование, со еден збор услови за воспитување на идните градители на светот. Ова го истакна министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска во своето обраќање по повод Светскиот ден на детето - 20 Ноември. 

Back to top button
Close
Close