0_Maqedoni.PortalShoqëri

Shahpaska: Parlamenti sa më shpejtë ta miratojë ligjin, ai është mjeti kryesor në ballafaqimin me dhunën ndaj grave dhe dhunës në familje

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska në seancën e sotme të Komisionit Parlamentar për Çështje Evropiane bëri thirrje për miratim më të shpejtë të ligjit për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna ndaj grave dhe dhuna në familje, të cilin Komisioni e shqyrtoi në lexim të parë. Ky ligj, tha ajo, është mjeti kryesor i shtetit në ballafaqimin me dhunën ndaj grave dhe dhunës në familje.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close