0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Shahpaska në takim me drejtorët e kopshteve për fëmijë: Nëse i respektojmë masat për mbrojtje nga Kovid-19, kopshtet mbeten të sigurta

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska sot realizoi takim me drejtorët e kopshteve për fëmijë, me të cilët ka biseduar për sfidat, me të cilat ballafaqohen në kohë të pandemisë, rëndësinë e respektimit  të ashpër të Protokollit për parandalim dhe mbrojtje nga përhapja e virusit si mekanizëm themelor mbrojtës dhe çështje tjera të rëndësishme për funksionimin e papenguar të kopshteve për fëmijë, kumtoi MPPS.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close