0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Shahpaska: Me Planin operativ për punësim do të përfshihen personat me vështërsi gjatë punësimit dhe më të prekurit

Qeveria e miratoi Planin operativ për programe aktive dhe masa për punësim dhe shërbime në tregun e punës për këtë vit, për çka janë siguruar një miliard e 516 milionë denarë ose rreth 25 milionë euro, ndërsa me të do të përfshihen 10.279 persona. Me Planin operativ, siç kumtoi sot ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska, do të përfshihen kategoritë e qytetarëve, me vështirësi gjatë punësimit dhe ata më të prekurit, ndërsa për herë të parë do të ndahen më shumë mjete për rajonet më të pazhvilluara.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close