0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Shahpaska: Mbetemi në qëndrimin se prindërit duhet të kthehen në punë

Me krijimin e kushteve për akomodimin e fëmijëve në institucionet parashkollore - kopshte dhe qendra ditore për zhvillim të hershëm të fëmijës, krijuam hapësirë prej dy javësh, deri më 23 shtator, për kthimin e të gjithë prindërve në vendet e tyre të punës, gjegjësisht me hapjen e kopshteve  humbet kuptimi pse prindërit do të qëndronin në shtëpi kur kopshtet i hapëm, deklaroi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close