0_Maqedoni.PortalShoqëri

Shahpaska: Ligji për parandalimin dhe mbrojtjen nga diskriminimi është me rëndësi të jashtëzakonshme për qytetarët

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut e miratoi Ligjin për parandalimin dhe mbrojtjen nga diskriminimi me 70 vota pro. Miratimi i këtij ligji është jashtëzakonisht i rëndësishëm, veçanërisht për qytetarët, ka shkruar sot ministrja i Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska në profilin e saj në Fejsbuk pas miratimit të Ligjit.

Back to top button
Close
Close