0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

Shahpaska: Vazhdon lufta për avancimin e të drejtave të fëmijëve

Bota duhet të jetë e bashkuar në ngritjen e vetëdijes për të drejtat e fëmijëve. Vetëm përmes veprimit të përbashkët dhe të koordinuar do të krijojmë kushte për një fëmijëri të lumtur, për zhvillim dhe arsim cilësor, me një fjalë, kushte për edukimin e ndërtuesve të ardhshëm të botës. Këtë e deklaroi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska në fjalimin e saj me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve - 20 Nëntori.

Back to top button
Close
Close