BiznesBiznes.PortalEkonomi

SHA EMV; Nuk ka rritje të çmimit të energjisë elektrike të cilën do t’ia shesim furnizuesit universal

SHA Elektranat e Maqedonisë së Veriut (EMV) është përzgjedhur si ofruesi më i mirë i energjisë elektrike nga ana e furnizuesit universal EVN Houm. Kompania me çmim të njëjtë si edhe deri më tani do t'i ofrojë furnizuesit universal i cili është i obliguar për tejkalimin e nevojave të amvisërive dhe shfrytëzuesve të tjerë të cilët kanë mbetur në tregun e rregullt të energjisë elektrike.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close