0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Сесија на НКЕУ-МК на тема „Пазарот на земјоделски производи во услови на КОВИД-19 пандемијата“

Работната група 1 на Националната конвенција за Европската Унија во Република Северна Македонија за Земјоделство и рурален развој (Поглавје 11) денеска ќе ја одржи втората сесија на тема „Пазарот на земјоделски производи во услови на КОВИД-19 пандемијата“.

Back to top button
Close
Close