BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Sërish hapen dyqanet në Athinë

Pothuajse pas dy muaj e gjysëm, nën masa të veçanta,  me porosi të dërguar paraprakisht dhe me orar pune të kufizuar gjatë blerjes, sot në Greqi hapen dyqanet dhe qendrat tregtare, ndërsa sërish  me punë fillojnë edhe sallonet e parukerisë dhe bukurisë dhe qendrat për kontrollim teknik të automjeteve, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close