Дописници МКДОпштински вести

Семејството Лисичанец редовно носи храна за птиците мршојадци на Витачево

Семејството Лисичанец редовно носи храна за птиците мршојадци на висорамнината Витачево. Брачниот пар Светлана и Емануел денеска за МИА потврдија дека и оваа зима, како впрочем и сите други годишни времиња, континуирано оставаат кланичен отпад на хранилиштето кое опстојува веќе подолго време.

Back to top button
Close
Close