СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Семејствата на сириските затвореници принудени да плаќаат мито

Во студијата на Здружение на притвореници и исчезнати лица во затворот Седнаја се наведува дека роднините за да ги посетат затворените лица или за нивно ослободување морале да ги поткупат државните службеници. Во еден сириски затвор било побрано мито од 2,7 милиони американски долари

Back to top button
Close
Close