Општински вестиСкопје

Село Горно Лисиче без вода

Корисниците од село Горно Лисиче денеска ќе бидат без вода поради изведување водоводен приклучок Ф-80 мм на ул „Лисец бр.84, соопшти ЈП Вдовод и канализација - Скопје.

Скопје, 5 август 2021 (МИА) – Корисниците од село Горно Лисиче денеска ќе бидат без вода поради изведување водоводен приклучок Ф-80 мм на ул „Лисец бр.84, соопшти ЈП Вдовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:15 часот до завршување со приклучокот.с

Back to top button
Close
Close