0_Магазин.ПорталЗанимливости

Сексуално активните луѓе со над 50 години имаат подобро помнење

Податоците собрани во 2012 и 2014 година испитале 2.672 мажи и 3.344 жени во повеќе гледишта од нивниот живот, вклучувајќи го тука здравјето, исхраната и сексуалната активност.

Back to top button
Close
Close