Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Sekretari shtetëror i Kulturës Aziri i takoi producentët e festivalit Shkupi Up Fest

Sekretari shtetëror në Ministrinë e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Valmir Aziri sot realizoi takim me producentët e festivalit Shkupi Up Fest, Besfort Dulatahu dhe Visar Etemi.

Back to top button
Close
Close